Orbilock Dual249 kr

En fantastisk liten lampa! 

Orbiloc Safety Light är en högkvalitativ LED lampa designad I Danmark, ursprungligen för användning av militären. Linsen i Orbilock Safety Light reflekterar ljuset i en 270° båge vilket säkerställer att ljuset syns från alla håll.

En hållbar liten lampa.

Orbiloc Safety Light är vattentät ner till 100 meter och är certifierad enligt IPX8. IPX är en certifiering för att visa hur vattentålig en produkt är. IPX8 är den hösta graden, vilket innebär att Orbiloc Safety Light klarar av att hållas under vatten under enlängre tid. Den är testad på 100 m djup under 1 timme.

Orbiloc Safety Light har också testats I extrema temperaturer och klarar temperaturer från 50°C to -40°C. Den är dessutom extremt hållbar och klarar av ett tryck på 100 kg. Du kan tappa den, kasta den, eller köra över den med bilen, och den håller.

En enkel liten lampa.

Orbiloc Safety Light har två lägen, fast ljus eller blinkande ljus. Det är enkelt att välja läge även med handskar på. Batteriet i lampan håller i 100 timmar om du har den på fast ljus, eller 250 timmar blinkande ljus. Batterierna är självklart utbytbara.

Här kan du läsa mer om Orbilock´s tillbehör.

En praktisk liten lampa.

Orbiloc Safety Light Har en mängd tillbehör för att kunna fästas på allt från hundselar, ryggsäckar, väskor och direkt på kläderna. Den kan även fästas på cyklar, vandringsstavar mm.

Orbiloc Safety Light är så bra att den har 3 års garanti. Läs mer om Orbilock´s garanti här.