DAGHOTELL

Boka daghotell

daghotell

När du behöver hjälp bara ibland.

Hos Grisen och Jag Hunddagis har du nu möjlighet att nyttja endast enstaka dagar. Du kanske behöver gå till läkaren, deltaga i ett viktigt möte eller har en lunchdejt och inte kan lämna din hund ensam hemma under tiden.

ENKLARE KAN DET INTE BLI

Vårt daghotell är som en plats på hunddagis fast bara ibland.
Du lämnar din hund hos oss mellan 06-09, sedan hämtar du din hund senast 18.30.

INSKOLNING FÖRST

För att ge din hund bästa möjliga upplevelse och en bra start så behöver din hund 1 veckas inskolning innan ni kan nyttja Daghotell. Inskolningen sker på samma sätt som för alla andra dagishundar. Du lämnar din hund hos oss enligt nedan.

  • Måndag 10-11
  • Tisdag 10-12
  • Onsdag 10-13
  • Torsdag 10-14
  • Fredag 10-16

Under inskolningsveckan kommer din hund få träffa kompisar så att vi kan avgöra hur din hund fungerar och hitta en flock eller kompis på dagis. Har du en hund som tar lång tid på sig innan den lär känna andra hundar kan den få sitta i en egen box de dagar den är på besök. Vi jobbar också mycket med att få din hund att knyta an till dagispersonalen så att den känner sig trygg i sin nya miljö.

Vi är medvetna om att inskolningen kan vara pillig att få till rent tidsmässigt för dig, men vi kommer göra vårt bästa för att hitta en lösning som fungerar om det är någon dag som strular.

Inskolningsveckan kostar 500 kr.

DAGHOTELL SEN

När inskolningen är över kan du nyttja daghotellet när som helst. Det är superenkelt att boka hotelldagar. Maila oss eller ring oss för att boka.

Daghotellet kostar 350 kr/dag.

BETALNING

När du trodde att det inte kunde bli enklare så blir det faktiskt det!

Betalningen sker via Swhish till 123 405 34 01