Hunddagiset

VÅRT DAGIS

I Rappsta industriområde, i norra Nynäshamn hittar du vårt hunddagis. Vi har 600 kvm ljusa och fräscha lokaler med 19 boxar i olika storlekar.

Vi har också ett lekrum på 100 kvm, med 4 m takhöjd där vi kan leka och träna.

Öppettiderna är 06.00- 18.30 alla helgfria vardagar. Vi stänger inte under sommaren.

Här hittar ni oss

Grisen och Jag hunddagis

Konsul Johnssons väg 14 C
149 45 Nynäshamn


VI TYCKER ATT DET SKA VARA ROLIGT

ATT VISTAS PÅ DAGIS.

Dagisrutinerna ser oftast lika ut från dag till dag. Komma till dagis, promenad, mellis, vila, promenad, gå hem.
Så vad gör att det är så roligt på dagis?

  • Dels är det vår fantastiska engagerade personal. Personalen tränar hundarna varje dag i allt från att funka ihop som flock till att klara hundmöten, att varva ner och att arbeta med huvudet.
  • Dels är det vår specialpedagog, vars enda arbetsuppgift är att ha ett övergripande ansvar och en överblick över alla hundar som individer och som flockar. Specialpedagogen Annika tränar individuellt med alla hundar som behöver det och hon sköter också alla inskolningar på dagis.
  • Dels är det kompisarna. Vi jobbar aktivt för att alltid ha flockar med individer som trivs och funkar tillsammans. De ska kunna leka och busa men också vila tillsammans. 
  • Dels är det allas vår inställning till hundar som individer. Vi jobbar oftast "utanför boxen" med kreativa lösningar för att alla hundar ska ha en toppenupplevelse av dagis.

KOM TILL DAGIS OCH HÄLSA PÅ

Boka en tid med oss, så visar vi runt dig och din hund på dagis. Hos oss får man komma in och hälsa på i dagiset. Vi vill att du ska veta vad du köper om du väljer oss.

Skicka iväg ett mail med din intresseanmälan. Berätta lite om dig och din hund.